sara image

Entrar:


¿Olvidó los detalles?

·> Principal

 I.E.S. BIAR
Camí de la Mare de Déu s/n
Tel: 965823070
Fax: 965823071
E-mail: 03014848@edu.gva.es


NOTA INFORMATIVA
S'informa a les famílies dels alumnes del IES de Biar que els butlletins de notes d'aquesta segona avaluació han d'arribar a mans dels pares/mares o tutors/es legals en sobre tancat i segellat a la solapa, i que van impreses en paper de color crema amb marca d'aigua (per tal d'evitar possibles manipulacions). Aquesta nota informativa ha de ser tornada al tutor/a signada, juntament amb el resguard de les notes (també signat) per tenir coneixement de que vostès han estat assabentats. A més a més es recorda que les notes poden consultar-se també en internet des de l'enllaç a SGDWEB emprant usuari i contrassenya. Moltes gràcies per la seua col·laboració.

 
COMUNICAT VAGA D'ALUMNAT / COMUNICADO DE HUELGA DE ALUMNADO

Davant la vaga convocada pels sindicats d'estudiants per als dies 25 i 26 de febrer, i una vegada reunida la junta de delegats i delegades de l’IES, l'alumnat va comunicar a la direcció del centre la decisió de secundar la vaga d'estudiants donant preferència al dimecres 25 de febrer. Les decisions col·lectives d’inassistència a classe es regulen pel Decret 39/2008.

A la vista de la Sentència 900/2012 del TS, refrendada en cassació per la Sentència 5389/2014 del TS, l'alumnat ja no haurà de disposar de la corresponent autorització prèvia dels seus pares, mares, tutors o tutores legals.

El centre docent garantirà el dret a assistir a classe i a romandre en el centre degudament atès a l’alumnat que no desitge exercir el seu dret de vaga en els termes que preveu la legislació vigent.

Es recorda que l’alumnat de 1r i 2n d'ESO no té dret a decidir col·lectivament la inassistència a classe.

La direcció del centre.Ante la huelga convocada por los sindicatos de estudiantes para los dias 25 y 26 de febrero, y una vez reunida la junta de delegados y delegadas del IES, el alumnado comunicó a la dirección del centro la decisión de secundar la huelga de estudiantes dando preferencia al miércoles 25 de febrero. Las decisiones colectivas de inasistencia a clase se regulan por el Decreto 39/2008.

A la vista de la Sentencia 900/2012 del TS, refrendada en casación por la Sentencia 5389/2014 del TS, el alumnado ya no deberá disponer de la correspondiente autorización previa de sus padres, madres o tutores legales.

El centro docente garantizará el derecho a asistir a clase y a permanecer en el centro debidamente atendido al alumnado que no desee ejercer su derecho a huelga, en los términos que prevé la legislación vigente.

Se recuerda que el alumnado de 1º y 2º de la ESO no tiene derecho a decidir colectivamente la inasistencia a clase.

La dirección del centro.

 


 
Servicio SEAFI

SEAFI


 
Comerç Just

Intermón agraeix a l'IES BIAR la col·laboració amb la venda de productes de Comerç Just.

intermon 


 
CONVOCATÒRIA PER A L'OBTENCIÓ DEL TÍTOL DE BATXILLER PER A MAJORS DE VINT ANYS

 Es convoca la prova per a persones majors de vint anys per a l'obtenció directa del títol de Batxiller.
 Podeu accedir a la resolució fent clic ací: resolució 


 
HORARI ESPECIAL DE NADAL
HORARI ESPECIAL DE NADAL
 
CENTRE I SECRETARIA
 
23, 29, 30 DE DESEMBRE  I 
2  DE GENER
 

DE 9:00 A 13:00 HORES. 


 
Bon nadal

 L'IES de Biar us desitja Bon Nadal i un venturós 2015.

bon nadal


 
TROBADA LITERÀRIA AMB XAVI SARRIÀ
El passat 9 de desembre vingué a Biar l'escriptor Xavi Sarrià. Els alumnes de 2n de PQPI, 4t d'ESO, 1r i 2n de Batxillerat assistiren a la Casa de Cultura per escoltar què ha motivat el cantant d'Obrint Pas a escriure el recull d' "Històries del Paradís" i la seua darrera novel.la, "Totes les cançons parlen de tu". Agraïm, especialment, la presentació que Víctor Flaquer ha fet de l'autor, a qui ha acompanyat durant tota la xarrada.

Ha sigut molt gratificant com els i les alumnes de l'IES Biar s'engrescaven a fer-li preguntes, a participar i a compatir amb Xavi Sarrià les seues inquietuds.
 

 

xavisarria


 
RECOLLIDA D'ALIMENTS

Amb motiu del dia de la solidaritat ( 20 de desembre) l'IES Biar en col·laboració amb Creu Roja ha organitzat una RECOLLIDA D'ALIMENTS per tal de concienciar a l'alumnat de les necessitats que pateixen algunes famílies. La campanya té caràcter voluntari i es realitzarà del 4 al 19 de desembre.

cruz roja


 
UN MATÍ AMB ISABEL-CLARA SIMÓ
Dijous 27 de desembre vingué a la Casa de Cultura de Biar l'escriptora Isabel-Clara Simó. Els alumnes de quart d'ESO, primer i segon de Batxillerat van gaudir amb una xerrada literària molt interessant sobre com convertir-se en un bon escriptor. 
Tot l'auditori estigué molt atent i l'actitud de tothom mereix la nostra menció especial. A més, alguns dels alumnes van voler compartir les seues experiències lectores amb l'escriptora alcoiana i van comentar aspectes destacats de les seues novel.les com ara Júlia, Dones, Homes, La vida sense ell o La Salvatge. 
Amb esdeveniments d'aquest tipus l'alumnat de l'IES Biar ens motiva a seguir treballat per ells i amb ells.
 
isabel clara simo

 
Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic d'Educació Secundària Obligatòria

jordi

L'IES de Biar es congratula a comunicar que el nostre alumne JORDI VILLAGRASA ALBERO, ha sigut guardonat amb el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic d'Educació Secundària Obligatòria corresponent al curs 2013-14. Des d'ací volem fer pública la nostra felicitació, agraïment i reconeixement a la seua magnífica labor en el nostre centre, i desitgem que la seua trajectòria acadèmica continue sent tan brillant en el futur


 
Jordada de convivència

 conviu


 
Assemblea General Ordinària de l'AMPA

L'Assemblea General Ordinària de l'AMPA de l'IES de Biar tindrà lloc al saló multifuncional del centre el proper dia 30 d'octubre a les 19:45 hores en primera convocatòria i 20:15 hores en segona convocatòria.


 
Informació vaga 21,22 i 23 d'octubre
L’equip directiu comunica a les famílies de l'alumnat de l'IES de Biar que la Junta de Delegats del centre ha decidit adherir-se a la convocatòria de vaga que ha realitzat el  sindicat d’estudiants per als dies 21, 22 i 23 d’octubre, encara que la Junta suggereix donar-li preferència només al dia 23.
D’acord amb la normativa vigent els alumnes de 1r i 2n d’ESO no poden fer vaga.
Els alumnes que vulguen secundar la vaga hauran de portar el full de justificació dels pares, mares o tutors legals com que estan assabentats i autoritzen la vaga del seu fill o filla, el que implicarà l’exoneració de qualsevol responsabilitat del centre derivada de l’actuació de l’alumne/a. Aquest full el poden trobar a consergeria del centre. 
El professorat del centre farà el seu horari habitual de classes. 
 
Atentament

L’Equip Directiu 


 
CURS VIRTUAL PER A PARES I MARES: "EN FAMÍLIA"

La Conselleria de Sanitat de la Generalitat, en el seu afany de dotar a les famílies d'instruments que facilitin la seva labor de prevenció de conductes de risc, està desenvolupant el CURS VIRTUAL PER A PARES I MARES: "EN FAMÍLIA", en col•laboració amb la Fundació d' Ajuda contra la Drogoaddicció (FAD).

banner

OBJETIU: enfortir el paper preventiu de conductes de risc (entre les quals es troben, entre unes altres, els problemes derivats pel consum de drogues), des del convenciment que prevenir a la família és una cosa natural, és a dir, possible de realitzar dia a dia, de forma senzilla i constant, des d'una edat molt primerenca.

DIRIGIT A: pares i mares amb fills en edat escolar, interessats a conèixer o, si escau, aprofundir en les possibilitats d'actuació preventiva en la seua família.

PREU: gratuït

INSCRIPCIÓ:
la seua sol·licitud el més eficaçment possible li adjunte la següent adreça Web  http://www.aulavirtualfad.org/enfamilia_VALENCIA.htm

MÉS INFORMACIÓ EN: Departament de Orientació


 
Beques del ministeri per a alumnes de Baxillerat, PQPI i FPB.

S'ha obert el termini de presentació de sol·licitud de la beca del ministeri per a alumnes de Baxillerat, PQPI i FPB. El termini acaba el 30 de setembre.
S'ha d'emplenar la sol·licitud telemàtica a la següent direcció de pàgina web:

http://www.mecd.gob.es......


 
INICI DE LES CLASSES DEL CURS 2014/15

L'INICI DE LES CLASSES DEL CURS 2014/15 PER ALS ALUMNES D'ESO I BATXILLERAT SERÀ EL DIA 5 DE SETEMBRE. ELS AUTOBUSOS PASSARAN PELS POBLES A LES 10:30. LA RECEPCIÓ D'ALUMNAT TINDRÀ LLOC A LES 11:00 H. , I L'EIXIDA DEL CENTRE SERÀ A LES 12:30H.


 
INICI DE LES CLASSES

DIVENDRES, 5 DE SETEMBRE

ESO (11:00 h.)

ALUMNAT 1r i 2n ESO

Porta Principal

ALUMNAT 3r, 4t ESO

Porta de la Planta Baixa

 

BATXILLERAT  (11:00 h.)

ALUMNAT 1r i 2n BATX.

Porta Principal

 

DIVENDRES, 12 DE SETEMBRE

FPB (FORMACIÓ PROFESIONAL INICIAL) (10:00 h.)

ALUMNAT 1r

Porta Principal

 

DIVENDRES, 19 DE SETEMBRE

PQPI (10:00 h.)

ALUMNAT 2n

Porta Principal

 

EL/LA  TUTOR/A DE CADA GRUP NOMENARÀ AL SEU ALUMNAT PER A PASSAR LLISTA I ELS ACOMPANYARÀ A LA SEUA AULA.

 

 


 
Becas Residenciales en el Hogar Provincial, para Estudiantes Universitarios Curso 2014/2015

Por la presente  ponemos en su conocimiento que en el  B.O.P. nº 129, del día 9 de julio de 2014, han sido  publicadas las Bases de la Convocatoria de Becas Residenciales en el Hogar Provincial, para Estudiantes Universitarios Curso 2014/2015 cuyo plazo finaliza el próximo 11 de agosto de 2014.

Podrá consultar las mismas, así como el modelo de solicitud en el Portal de la Diputación de Alicante www.diputacionalicante.es, entrando en el apartado @Oficina virtual / Ayudas/, o, directamente, pinchando en el siguiente enlace:

Enlace


 
NOTES DE LES PROVES EXTRAORDINÀRIES
EL DILLUNS 14 DE JULIOL ES PUBLICARAN LES NOTES DE LES PROVES EXTRAORDINÀRIES AL CENTRE I TAMBÉ ES PODRAN ARREPLEGAR ELS SOBRES DE MATRÍCULA PER AL PROPER CURS 2014-2015.

 
HORARI DELS EXAMENS DE RECUPERACIÓ DE JULIOL 2014

 examenes1

 

 examenes

 

 examenes3

  NOTA: Si a algun alumne li coincideix més d’un examen a la mateixa hora que ho comunique a caporalia d ́estudis i li canviarem l’hora.


 
LLIBRES DE TEXT PER AL CURS 2013/14

ELS LLIBRES DE LES OPTATIVES NO CONVÉ COMPRAR-LOS FINS QUE NO S'ESTIGA SEGUR DE QUINA OPTATIVA ES CURSARÀ.
CONVÉ QUE NO MARQUEU NI FORREU ELS LLIBRES FINS QUE NO COMENCEN LES CLASSES.

1er ESO
2on ESO
3er ESO
4rt ESO

1er BAT
2on BAT

PQPI

 


 
Intercambio Biar-Torigni


 
SHORT STORIES COMPETITION 2014
The members of the English Department are pleased to announce the winners of the
SHORT STORIES COMPETITION 2014
 
 • 1st CYCLE ESO: Marina Albero Chacón 
 • 2nd CYCLE ESO: Jordi Villagrasa Albero
 • Bachillerato: Germán Ribera Marín
The awards ceremony is going to take place on Friday 13th June at 10.40.

We would also like to thank all the participants in the competition and we want to encourage all students to take part in it next year. 
 


 
Dos cortometrajes del IES Biar premiados en el II Concurso de Cortometrajes Ciudad Filosofía
El pasado 23 de mayo se celebró en Villena la gala de entrega de premios del II Certamen de Cortometrajes Ciudad Filosofía, certamen que propone el reto de realizar una reflexión filosófica mediante imágenes en torno a un tema en particular, en este caso La desobediencia. Como pudieron comprobar los asistentes a la velada, ello se plasmó en una serie de trabajos de gran interés. Dos de los premios se entregaron a alumnos del Ies Biar:

Mención especial al mejor contenido filosófico para ¿Evitando el destino? de Alba Sanjuán, Cristina Simó, Ricardo Felipe y Sergio Hernández.

Primer premio para el corto titulado Marionetas de Nuria Sáez, Alba Sanjuan y Germán Ribera. 

Los cortometrajes ganadores se proyectarán en la 33 Semana de Cine de Villena. Si quieres verlos puedes hacerlo pinchando el siguiente enlace:

 


 
Horari autobús de la PAU

 

DIA EIXIDA DELS POBLES
(BENEIXAMA I CANYADA)
EIXIDA DE BIAR 
(PARADA DEL CONVENT)
TORNADA

   DIMARTS  
   10 DE JUNY    
 
7:10h 7:30h 17:00h

DIMECRES
   11 DE JUNY
    
 
  8:15h 19:15h

DIJOUS    
  12 DE JUNY  
      
  8:15h 17:00h


ELS DIES 11 I 12 DE JUNY L’AUTOBÚS DE LA PAU EIXIRÀ DIRECTAMENT DE BIAR (PARADA DEL CONVENT)
ELS TRES DIES REPARTIRÀ L’ALUMNAT PELS POBLES A LA TORNADA
RECORDEU QUE HEU DE PORTAR EL DNI


 
REUNIÓ IMPORTANT: TRASPORT PER ALS ALUMNES DE BATXILLERAT
ES CONVOCA ALS PARES/MARES DELS ALUMNES DE BENEIXAMA, CANYADA I CAMP DE MIRRA, QUE CURSARAN BATXILLERAT EL PROPER CURS, A UNA REUNIÓ URGENT I MOLT IMPORTANT EN LA CASA DE CULTURA  DE CANYADA (SALÓ DE JUNTES, PÇA MAJOR 10), EL DILLUNS 26 DE MAIG A LES 20:30 HORES.
 
PUNT ÚNIC A TRACTAR: 
 
 • POSSIBLE SUBVENCIÓ O GRATUITAT DEL TRASPORT PER ALS ALUMNES DE BATXILLERAT DE L'IES DE BIAR.

 
Ajudes per als llibres de text del curs 2012/2013

Benvolguts pares i mares: 

 
Volem comunicar-los que el dia 22 de maig del 2014, es van pagar les ajudes per als llibres de text del curs 2012/2013. Les persones que demanaren aquesta ajuda i els la van concedir, hauran de comprovar que els han fet el pagament en el compte que van indicar. Si s’haguera cancel·lat el compte, l’ajuda serà tornada i per a poder percebre-la, s’haurà de presentar en la secretaria del centre (on estava matriculat l'alumne) un nou compte (on l’alumne siga titular o cotitular) i emplenar una fitxa. Aquests documents els enviarem a la direcció territorial corresponent.  Salutacions. 
 

 
Primera Jornada de Convivència

El passat dia 7 de maig tingué lloc la Primera Jornada de Convivència a l'IES Biar. Entre alumnat i professorat prop de seixanta persones compartirem aquesta jornada en la que, després de dinar en una llarga taula al pati, ens divertirem amb dinàmiques de grup per concloure amb un berenar de germanor.    

imagen

imagen

 


 
PREMIS EXTRAORDINARIS DE BATXILLERAT PER AL CURS 2013-2014
 • PODEN PARTICIPAR TOTS AQUELLS ALUMNES QUE TINGUEN UNA NOTA MITJANA DELS DOS CURSOS DE BATXILLERAT IGUAL O SUPERIOR A 8,75 (NO ES COMPUTARÀ RELIGIÓ).
 • LA INSCRIPCIÓ ES FARÀ EN LA SECRETARIA DEL CENTRE ABANS DEL 20 DE JUNY.
   
 • ELS ESTUDIANTS HAURAN DE REALITZAR UNES PROVES EL DIA 17 DE SETEMBRE, I PER A PODER OBTINDRE UN DELS PREMIS L'ESTUDIANT HA D'OBTINDRE ALMENYS UN 5 EN CADASCUNA DE LES PROVES.
   
 • HI HA UN TOTAL DE 29 PREMIS I ELS ESTUDIANTS PREMIATS NO ESTARAN OBLIGATS AL PAGAMENT DE LES TAXES PER SERVICIS ACADÈMICS EN EL PRIMER CURS DELS ESTUDIS SUPERIORS EN UN CENTRE PÚBLIC.
 
PODEU TROBAR TOTA LA INFORMACIÓ EN:

 
CONCURS DE DIBUIX DEL CONSELL VALENCIÀ DE CULTURA 2014

L'IES BIAR PREMIAT UNA ALTRA VEGADA EN EL CONCURS DE DIBUIX DEL CONSELL VALENCIÀ DE CULTURA 2014.

Per quarta vegada el centre ha estat premiat gràcies als següents treballs:
 
Mila
Mila Albero Català.
1er premi. 3er ESO.
Brando
 Brando Lozada Santillán.
Accèssit. 3er ESO.
Irene
Irene Barcelo Orozco.
1er  Premi. 4rt ESO.

German
Germán Ribera Marín.
Accèssit. 2on BAT.

  


 
PROVA CANGUR 2014

EL DEPARTAMENT DE MATEMÀTIQUES DESITJA COMPARTIR AMB TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA UNA BONA NOTÍCIA.

EN LA PROVA CANGUR 2014  HI HA DOS ALUMNES DE l'IES DE BIAR EN EL LLISTAT DEL 3% D'ALUMNES AMB MILLORS PUNTUACIONS:
 
 • MILA ALBERO CATALA (3r ESO) 
  • En la posició 30 de 1260 participants 
    
 • VICTOR RIBERA ESPLUGUES (1r BATXILLERAT) 
  • En la posició 12 de 988 participants

 
Horari del centre aquestes vacances de Pasqua

 L'horari del centre aquestes vacances de Pasqua serà: 

- Els dies 23 i 24 d'abril de 8:30 a 13:30.

 
Accés a cicles formatius.
S'ha publicat la convocatòria per a l'accés a cicles formatius.
 
L'accés a la Formació Professional pot realitzar-se de 2 formes clarament diferenciades:
 • Una, l'accés directe, si es tenen els requisits acadèmics necessaris.
 • Una altra, l'accés a través d'una prova, si no es reunixen els requisits acadèmics.
INSCRIPCIÓ: del 29 d'abril al 13 de maig de 2014, els dos inclosos.
 • PROVES GRAU MITJÀ: Convocatòria ordinària: 10 de juny de 2014. Convocatòria extraordinària: 9 de juliol de 2014.
 • PROVES GRAU SUPERIOR: Convocatòria ordinària: 11 de juny de 2014. Convocatòria extraordinària: 9 de juliol de 2014.

Poden trobar tota la informació en:
http://www.docv.gva.es/datos/2014/04/09/pdf/2014_3040.pdf


 
Intercanvi a Normandia

Un grup d'alumnes de l'IES de Biar ha estat d'intercanvi a Normandia (França) del 6 al 14 d'abril. 

Normandia


 
Horari del dia 16 d’abril:De 8:00h a 13:30h

 Horari del dia 16 d’abril:De 8:00h a 13:30h

 
El proper dimecres16 d’abril es celebrarà una jornada d’activitats extraescolars . La primera part del matí es faran diferents excursions, jocs al pati, etc… i la segona part es faran les finals esportives de la lliga realitzada durant  el segon i part del tercer trimestre.  

 
Jordada de convivència

 convivencia


 
Canvi de modalitat lingüística

Els alumnes del centre poden demanar el canvi de modalitat lingüística fins al 9 de maig. Disposeu de tota la informació en:

http://www.docv.gva.es/datos/2014/02/28/pdf/2014_1729.pdf


 
Obtenció dels certificats oficials administratius de coneixements del valencià

S'ha publicat la resolució per a l'obtenció dels certificats oficials administratius de coneixements del valencià. El termini de presentació de sol·licituds és de l'1 al 26 d'abril. Podeu consultar aquesta resolució en:

http://www.docv.gva.es/datos/2014/03/28/pdf/2014_2561.pdf 


 
Títol de Graduat en ESO per a les persones majors de 18 anys
Durant el mes d'abril per a  matricular-se en la prova per a l'obtenció del títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria per a les persones majors de 18 anys. Es pot consultar la resolució en:

 
Programa d'Inmersió Lingüística en anglés

S'informa que el ministeri d'Educació ha obert el termini per a sol·licitar les ajudes per a participar en el Programa d'Inmersió Lingüística en anglés per a l'estiu de 2014. El termini de presentació de les sol·licituds és fins al 14 de març. Aquesta ajuda és per a alumnes matriculats en 5é i 6é de primària o 1r curs d'ESO. La convocatòria la poden consultar en https://www.boe.es/boe/dias/2014/02/25/pdfs/BOE-A-2014-2016.pdf


 
PRE AVALUACIÓ
DURANT AQUESTA SETMANA (DEL 10 AL 14 DE FEBRER) S'ENTREGARÀ EN MÀ A TOT L'ALUMNAT D'ESO I PQPI EL FULL DE PRE AVALUACIÓ.
 

DURANTE ESTA SEMANA (DEL 10 AL 14 DE FEBRERO) SE ENTREGARÁ EN MANO A TODO EL ALUMNADO DE ESO Y PCPI LA HOJA DE PRE EVALUACIÓN. 


 
CONVOCATÒRIA PER A L'OBTENCIÓ DEL TÍTOL DE BATXILLER PER A MAJORS DE VINT ANYS
Es convoca la prova per a persones majors de vint anys per a l'obtenció directa del títol de Batxiller. El termini d'incripció en la prova és del 16 al 30 de gener del 2014. Les proves es realitzaran el dia 12 d'abril de 2014. Podeu accedir a la resolució en : 
 

 
Intermón Oxfam

Intermon


 
Bon nadal !!!

 


 
Horari de Nadal
I.E.S.: 
Dies 23, 27 i 30 de desembre de 9h a 13h
Dia 2 de gener de 2014 de 9h a 13h
 
Secretaria:
Dia 23 de desembre de 9h a 13h
Dia 2  de gener de 2014 de 9h a 13h
 

 
Apostando por la resolución de conflictos

El claustro del IES Biar apuesta por un nuevo modelo global de convivencia en el centro y prepara su formación participando en un curso de mediación y resolución de conflictos. El curso está siendo impartido por miembros del equipo de convivencia del IES Enric Valor de Castalla, el cual ya ha implantado con éxito en su centro un programa de mediación y resolución de conflicto que les ha valido el reconocimiento de las autoridades educativas.

resolucion de conflictos


 
INFORMACIÓ SOBRE LA VAGA

HI HA UNA VAGA CONVOCADA PER EL SINDICAT D’ESTUDIANTS ELS DIES 22, 23 I 24 D'OCTUBRE.

ELS ALUMNES DE 1r I 2n D’ESO NO TENEN DRET A FER VAGA.

L'ALUMNAT QUE DECIDISCA NO ASSISTIR A CLASSE HAURÀ DE PORTAR OBLIGATÒRIAMENT L'AUTORITZACIÓ DEL PARE, MARE O TUTOR/A LEGAL, LA QUAL COSA IMPLICARÀ L'EXONERACIÓ DE QUALSEVOL RESPONSABILITAT DEL CENTRE DERIVADA DE L'ACTUACIÓ DE L'ALUMNAT.

A NIVELL INFORMATIU SE'LS COMUNICA QUE EL DIA 24 D'OCTUBRE LA VAGA GENERAL ESTÀ CONVOCADA PER A ESTUDIANTS, PROFESSORAT I PARES/MARES.


 
HORARI D’INICI DE CURS: 16 DE SETEMBRE
Els autobusos d’ESO i PQPI passaran pels pobles a les 9:30h per  començar a les 10h del matí a l’IES, 
 
L’autobús de batxillerat passarà pels pobles a les 10:30h per comencar a les 11h del matí a l’IES.
 
ESO I PQPI (10:00 h) 
 • ALUMNAT 1r i 2n ESO                  --> PORTA PRINCIPAL
 • ALUMNAT 3r, 4t ESO,  PQPI         -->  PORTA DE LA PLANTA BAIXA  
BATXILLERAT(11:00 h)
 • ALUMNAT 1r i 2n BATX   -->  PORTA PRINCIPAL

 
Notes de setembre

 Les notes de setembre es podran consultar en el centre el dimecres dia 4 a les 10:00.

Els sobres de matricula s'arreplegaran el mateix dia en consergeria.


 
Examens de setembre

 NOTA:  Si a algun alumne li coincideix més d’un examen a la mateixa hora que ho comunique a caporalia d´estudis i li canviarem l’hora.

2 DE SETEMBRE

 

ESO

BATXILLERAT

 

8:00 – 9:00

Llengua y Lit. Cast.   1r i 3r ESO

Llatí 4t ESO

-  Multiusos

-  Aula  1r A

8: 00 - 10:00

 

Llengua y Lit. Cast. 1r Batx.

 

 

-  Aula Conviv.

 

9:00 – 10:00

Llengua  y Lit. Cast. 2n i 4t ESO

 -  Multiusos

 

Religió

- Biblioteca

 

 

10:00 – 11:30

 

 

 Valencià 1r, 2n, 3r i 4t ESO

 

- Multiusos

10:00 – 11:30

 

Valencià 1r Batx.

 

- Aula Conviv.

 

Àmb. Comunicació PQPI 2º

- Aula 1r A

 

 

Mód. Específ. PQPI (1r i 2n

 

11:30 – 12:30

 Tecnologia 1r i 3r ESO

- Multiusos

 

11:30 – 13:00

Economia 1r Batx

Biologia 1r Batx

Aula Conviv.

 

FOL PQPI 1r 

 

Laboratori Biologia 3r ESO

- Aula 1r A

 

12:30 – 13:30

T.Tecno 2n

Tecnologia 4t ESO

PRLaborals (PRLCM) PQPI 1r

- Multiusos

 

 

13:00 – 14:30

 

CMC 1r Batx.

 

Aula Conviv.

 

13:30 – 14:30

Mód. CM PQPI 1r

Àmbit CM PQPI 2n

 

- Multiusos

 

C. Naturalesa 1r i 2n ESO

 

Biologia 3r i 4t ESO

- Aula 1r A

 

 

 

 

16:30 – 17:30

 

 CCSS Geog-Hist 1r ESO

Geografia 3r ESO

EPCiudadania 2n ESO

Mód. Ling. Soc. 1r PQPI

Àmbit Soc. 2n PQPI

 

- Multiusos

 

 

16:30 – 18:30

Hist. Món Contemp 1r Batx

Aula Conviv.

 

 

17:30 – 18:30

 

CCSS Geog-Hist 2n ESO

Història 4t ESO

 

- Multiusos

 

Taller Monogràfic 4r ESO

 

 

18:30 – 19:30

Anglés 1r i 3r ESO

Anglès Pràctic 2n i 4t ESO

- Multiusos

-Aula 1r B

18:30 – 20:30

Anglés 1r

Anglès Pràctic 1r.

 

Aula Conviv.

 

 19:30 – 20:30

Anglés 2n  i  4t ESO

- Multiusos

- Aula 1r B

 

 

3 DE SETEMBRE

 

ESO i PQPI

BATXILLERAT

 

 8:00 – 9:00

 Mates 1r i 3r ESO

Mates A i B 4t ESO

 

- Multiusos

8:00 – 10:00

Mates 1r Batx  CS

Mates 1r Batx  CN

 

- Multiusos

 

9:00 – 10:00

 Mates 2n ESO

- Multiusos

 

Mus 3r i 4t ESO

 - Aula música

 

10:00 – 11:00

Mus 2n ESO

  - Audiovisuals

 - Aula música

10:00 – 11:30

 

 

 

Fís i Quím 1r Batx

 

 

- Multiusos

 

Fís i  Quím 3r i 4t

- Multiusos

 

Lab. Fís. 3r ESO

 

11:00 - 12:00

EPV 1r, 3r i 4t ESO

TDiseny 2n

-Aula plàstica

 

Ética 4t  ESO

- Aula 1r A

11:30 – 13:00

 Psicologia 1r Batx.

 

 

 

Aula Conviv.

 

 

 

 

 

 

12:00 – 13:00

Cultura Clásica 3r ESO

- Aula 1r A

Filosofia 1r de Batx

 

Opt. Instrumental Cast., Val., Mat de 1r, 2n i 3r ESO

Latin 4t ESO

 - Aula 1r B

 

Llatí 1r Batx. 

 

Educació Física 1r

(12:00 A 13:30)

Aula Conviv.

 

Lab. Fís 3r ESO

- Lab. Fís

 

 Informática (Tots els nivells)

 

- A. Informàtica

 

 

Francés 1r, 2n, 3r i  4t ESO

- Multiusos

Francés 1r

- Aula 1r A

 

Educació Física 1r2n,3r i 4t ESO (12:00 a 13:30)

Educació Física PQPI 1r

Dibuix tècnic 1r  de Batx

- Aula plàstica

 

 

 


 
LIP DUB


 
Sol·licitud de transport

S'ha d'entregar junt amb la matrícula (o en tot cas abans del 12 de juliol).

Descàrrega de Sol·licituds

Descàrrega de les bases


 
LLIBRES DE TEXT PER AL CURS 2013/14

ELS LLIBRES DE LES OPTATIVES NO CONVÉ COMPRAR-LOS FINS QUE NO S'ESTIGA SEGUR DE QUINA OPTATIVA ES CURSARÀ.
CONVÉ QUE NO MARQUEU NI FORREU ELS LLIBRES FINS QUE NO COMENCEN LES CLASSES.

1er ESO
2on ESO
3er ESO
4rt ESO

1er BAT
2on BAT

PQPI


 
HORARI FINAL DE CURS

EL DIJOUS 20 ACABARAN LES CLASSES A LES 12H.

EL DIVENDRES 21 ELS AUTOBUSOS PASSARAN  PELS POBLES A LES 11H. LES NOTES S’ENTREGARAN A LES 11:30H I LA TORNADA SERÀ DES DE L’INSTITUT A LES 12:30H.


 
Horari dels examens 2n BAT Juny

DIJOUS 27 DE JUNY

HORA

AMPA

BIBLIOT.

 

08:00

09:30

 

 

 

 

ANGLÈS

1r BATX

09:30

11:00

 

 

 

FQ 1r

BATX

 

ANGLÈS

2n BATX

 

DIVENDRES 28 DE JUNY

HORA

AMPA

BIBLIOT.

 

08:00

09:30

 

 

VAL

2n BATX

 

 

 

09:30

11:00

 

 

 

FILOS

2n BATX

 

GEOGRAF

2n BATX


 
L'IES BIAR premi al millor centre en el concurs de Dibuix

 Per tercer any l'IES BIAR ha rebut el premi al millor centre en el concurs de Dibuix del Consell Valencià de Cultura amb el tema : Energies Renovables.

 
Tot gràcies als treballs premiats dels nostres alumnes:
 
 
     

Germán Ribera
Primer premi de 1r Batx

Mila Albero
Primer premi de 2n ESO
Rafa Ballester
Accèssit  de 4t ESO
 

 
INSTRUCCIONS SOL·LICITUD TÍTOL DE BATXILLER I PROVES PAU JUNY 2013

Descargar


 
URL dels assistents telemàtics per a l'admissió ensenyances secundària 2013-14.

URL dels diferents assistents telemàtics per a l'admissió ensenyances secundària 2013-14. S'inclouen els terminis d'obertura i tancament.

 
    ESO (27 de maig 2013 al 03 de juny 2013)
 
    BATXILLERAT (27 de maig 2013 al 03 de juny 2013)
 
    CFGM (03 al 17 de juny 2013)
 
    CFGS (03 al 17 de juny 2013)
 
    CFSemi (03 al 17 de juny 2013)
 
    PQPI (2 al 5 de juliol de 2013)
 

 
INFORMACIÓ SOBRE LA VAGA

Les organitzacions de mares/pares, sindicats de professorat i estudiants han convocat a nivell nacional el pròxim dia 9 de maig una jornada de vaga contra la promulgació de la reforma educativa del Ministre Wert, l’anomenada Llei Orgànica de millora de la qualitat educativa, LOMQE.

L'alumnat que decideixca no assitir a classe haurà de portar obligatoriament autorització del pare, mare, tutor o tutora legal, el que implicarà l'exoneració de qualsevol responsabilitat del centre derivada de l'actuació de l'alumne/a.


 
ORIOL DE LA PAU CHACÓN, GUANYADOR DEL PREMI SAMBORI

Des de l'IES de Biar, volem felicitar l'alumne de 3r ESO Oriol de la Pau Chacón, el qual ha sigut guardonat al concurs "SAMBORI" de narrativa amb el treball "Aquesta maleïda crisi", en la seua fase comarcal.
Així mateix, aprofitem l'avinantesa per agrair la participació a la resta d'alumnes que foren seleccionats des de l'institut per al concurs i animar-los a seguir escrivint.
Notícies com aquesta complau tota la comunitat educativa, raó per la qual és un reconeixement per a pares, alumnes i professors.


 
Horari setmana cultural

HORARI DEL CENTRE DELS DIES 26 I 27 DE MARÇ

 • 26 DE MARÇ: COMENCEN A LES 8H I ACABEN TOTS A LES 14:10H
 • 27 DE MARÇ: COMENCEN A LES 9H I ACABEN A LES 13:30H.
AQUEST DIA ELS AUTOBUSOS PASSARAN A LES 8:25H PELS POBLES

 
Entrega de presupuestos para pintar los exteriores del centro

El IES de Biar tiene previsto pintar los exteriores metálicos del centro. Las empresas interesadas pueden presentar presupuesto desglosado según se indica a continuación hasta el 21 de marzo. Pueden presentarse directamente en el centro o por correo electrónico a la dirección 03014848@edu.gva.es.

Desglose del presupuesto.


 
Per segon any consecutiu l’IES de Biar participa a les Olimpiades Geològiques

El dia 8 de febrer es va realitzar la fase provincial de les IV  Olimpliades Geològiques. A la provincia d’Alacant van tenir lloc al campus universitari de Sant Vicent. En les proves van participar quatre alumnes del nostre institut, que ja es van presentar l’any passat de la mà del departament de Ciències Naturals. Els resultats han sigut  molt bons. Des de ací aprofiten per donar-los les gràcies i l’enhorabona.

Els alumnes participants  en representació del nostre institut han sigut: Teresa Galvañ Galvañ que ha aconseguit el segon lloc, Ivan Guill Valdés en quarta posició amb un accèssit, Joan Egea Belda amb el lloc 13 i Leticia Hernández Callado en la posició 15 d’un total de 85 alumnes inscrits.

Els  alumnes que quedaren en les tres primeres posicions passaran a la fase nacional que tindrà lloc a Girona el 16 de març, per la qual cosa Teresa Galvañ anirà en representació de la nostra província.  Els finalistes de la prova nacional aniran en representació d’ Espanya a les proves internacionals que es celebraran a l’Índia.

En nom de tota la comunitat educativa del IES de Biar desitgen molta sort a Teresa en la següent fase.

 


 
INFORMACIÓ SOBRE LA VAGA
EL SINDICAT D'ESTUDIANTS DE l'IES DE BIAR HA CONVOCAT VAGA D'ALUMNES EL DIA 5 DE FEBRER.
 
ELS ALUMNES DE 1r I 2n D’ESO NO TENEN DRET A FER VAGA.
 
L’ALUMNAT QUE DECIDEIXCA NO ASSISTIR A CLASSE HAURÀ DE PORTAR  OBLIGATORIAMENT AUTORITZACIÓ DEL PARE, MARE, TUTOR O TUTORA LEGAL, EL QUE IMPLICARÀ L’EXONERACIÓ DE QUALSEVOL RESPONSABILITAT DEL CENTRE DERIVADA DE L’ACTUACIÓ DE L’ALUMNE/A.

 
RESOLUCIÓ CONVOCATÒRIA PROVA PER A MAJORS DE VINT ANYS PER A L'OBTENCIÓ DEL TÍTOL DE BATXILLER
 
En el DOCV de 25 de gener de 2013
està publicada la resolució per la qual es convoca la prova per a persones majors de vint anys per a l'obtenció directa del títol de Batxiller, en la Comunitat Valenciana, corresponent al curs 2012-2013.

 
RESOLUCIÓ CALENDARI DE REALITZACIÓ DE PROVES DE NIVELL EN ESCOLES D'IDIOMES
 
En el DOCV de 24 de gener de 2013
està publicada la resolució per la qual s'establix el calendari de realització de la prova de certificació de nivell bàsic, de nivell intermedi i de nivell avançat de les enseyances d'idiomes de règim especial en la Comunitat Valenciana, per al curs acadèmic 2012-2013.

 
L'IES Biar amb Intermón Oxfam

Un altre any l'IES Biar ha col.laborat per Nadal amb l'ONG Intermón Oxfam amb la venda de productes artesanals i alimentaris procedents de comerç just. 


 
RESOLUCIÓ AJUDES DE LLIBRES DE TEXT CURS 2012-13
RESOLUCIÓ AJUDES DE LLIBRES DE TEXT CURS 2012-13
 
En el DOCV de 8 de gener de 2013 http://www.docv.gva.es/datos/2013/01/08/pdf/2013_83.pdf està publicada la resolució de la convocatòria d'ajudes de llibres per al curs 2012-13.
 
Al tauler d'anuncis del Centre es troben publicats els annexos corresponents a l'alumnat beneficiari i no beneficiari de dites ajudes, així com la quantitat concedida o el motiu de la denegació.
 
Aquestes dades el poden consultar individualment en el següent enllaç:

 
Horario de cobro de la lotería premiada

El horario del cobro de la lotería premiada en el IES Biar será el siguiente:

 • Viernes 11 de enero de 19:30 a 20:30
 • Miércoles 16 de enero de 19:30 a 20:30
 • Del lunes 14 de enero al viernes 18 de enero en horario de mañana de 9:00 a 14:00

Preguntar por Rosa


 
Licitación del servicio de bar-cafetería del IES de Biar

Se ha publicado en el Diario Oficial de la Comunidad Valenciana, de fecha 28/12/2012, nº 6932, el anuncio de
licitación del servicio de bar-cafetería del IES de Biar.

El plazo de presentación de proposiciones finaliza el día 14 de enero de 2013, lunes, a las 14:00 horas.

Lugar de presentación: Registro General de esta Dirección Territorial.

Para cualquier consulta sobre el procedimiento deberán dirigirse al
Negociado de Obras, Suministros y Mantenimiento, de esta D.T.:

* Teléfono: 965 93 50 11
* Telefax:   965 93 44 82
* Correo electrónico: bastida_jos@gva.es
* Jefa del Negociado: Fina Bastida Sempere


 
Informació nutricional

Estimats pares/mares,

Des de l'IES volem recordar als pares/mares o tutors/es del nostre alumnat la importància d'un bon desdejuni abans de començar la jornada. De vegades alguns/es xics/es vénen a l'IES sense desdejunar i en certs casos hem comprovat que no es desdejunen sistemàticament. A més d'implicar un major cansament i menor rendiment, a vegades pot suposar alguna indisposició o mareig durant l'hora d'Educació Física. Hem de procurar que es desdejunen regularment.

Un bon desdejuni és la millor manera de començar el dia!


 
Candidats definitius a consell escolar

Llista definitiva de candidats al consell escolar 2012


 
CALENDARI ELECCIONS A CONSELL ESCOLAR

CALENDARI ELECCIONS A CONSELL ESCOLAR
IES BIAR (DOCV 6877. Resolució de 21/09/2012)

 
 • Constitució de la junta electoral: fins el 19 d’octubre de 2012.
 • Termini d’admissió de candidatures: fins el 15 de novembre de 2012.
 • Publicació de la llista provisional de candidats: 19 de novembre de 2012.
 • Reclamacions a la llista provisional de candidats: fins el 20 de novembre de 2012.
 • Publicació de la llista definitiva de candidats: 21 de novembre de 2012.
 • Vot per correu (Sector mares/pares): fins el 29 de novembre de 2012 a les 14:00. 
 • Eleccions: 29 de novembre de 2012.
  • Alumnes: Durant el matí la mesa electoral es desplaçarà per totes les aules.
  • Professors: En el primer pati.
  • P.A.S.: En el segon pati.
  • Mares i Pares: De 20:00 a 21:00
 
Proclamació dels candidats electes: fins al 10 de desembre de 2012.

 


 
Informació sobre la vaga

El sindicat d'estuiants de l'ies de Biar ha convocat vaga d'alumnes el dia 17 d'octubre.

Els alumnes de 1r i 2n d'ESO no tenen dret a fer vaga.

L'alumnat que decideixca no assistir a classe haurà de portar obligatoriament autorització del pare, mare o tutor o tutora legal, el que implicarà l'exoneració de qualsevol responsabilitat del centre derivada de l'actuació de l'alumne/a


 
Inici de les classes

L´I.E.S. DE BIAR
COMENÇARÀ LES CLASSES EL PROPER DIA 14-09-2012


• ALUMNES D’ESO A LES 10:00 (EIXIDA A LES 12:15)
• ALUMNES 2n PQPI I BATXILLERAT A LES 11:00 (EIXIDA A LES 12:15)

L´AUTOBÚS PER A L’ALUMNAT D’ESO I PQPI EIXIRÀ A LES 9:20*
L´AUTOBÚS PER A L’ALUMNAT DE BATXILLERAT EIXIRÀ A LES 10:20*

* Canyada dues parades: Parada oficial i Parada Cooperativa
* Beneixama dues parades: Eixida de Banyeres i Centre Social
* Camp de Mirra: Parada única


 


 
Setembre 2012

El dia 5 de Setembre a partir de les 10:00 es podran veure en el centre les NOTES DELS EXÀMENS DE SETEMBRE i s'arreplegaran els sobres de matrícula en consergeria. Els ALUMNES DE BENEIXAMA podran matricular-se el dia 5 de 12:00 a 14:00 hores o el dia 6 de 8:00 a 10:00 hores. Els alumnes que vagen a la P.A.U. han de passar per secretaria el dia 5 de Setembre a les 10:30 hores.


 
Exàmens Setembre 2011 - 2012

Consulta ací l'horari dels exàmens de SETEMBRE del curs 2011 - 2012


 
Llibres de text curs 2012 - 2013

Els llibres de text pel proper curs escolar 2012 - 2013 són els següents: 1r ESO, 2n ESO, 3r ESO, 4t ESO, 1r BAT, 2n BAT i PQPI.


 
Convocatòria ajuda llibres de text

Consulta ací la informació de la convocatòria d'ajuda pels llibres de text de l'ESO en curs 2012 - 2013.


 
Acte institucional de fi de curs i entrega d'orles

L'AMPA de l'IES de Biar té el gust de convidar-los a l'Acte Institucional de Fi de Curs i entrega d'orles, que se celebrarà el 15 de juny a les 20:30 hores a l'Auditori de la Casa de la Cultura de Biar.


 
Horari autobús de la PAU

Consulta ací l'horari de l'autobús per anar a la PAU els dies 12, 13 i 14 de Juny.


 
Jornades de portes obertes

AMB MOTIU DEL X ANIVERSARI DE L'I.E.S. DE BIAR, TENIM EL PLAER DE CONVIDAR A QUI HO DESITGE A VISITAR EL NOSTRE CENTRE EN LES JORNADES DE PORTES OBERTES QUE ES REALITZARAN ELS DIES 22 I 23 DE MAIG.

Leer más

 
Nota informativa sobre les jornades de vaga

Los sindicatos del profesorado: FE-CCOO, FETE-UGT, CGT y STES-i han convocado varias jornadas de huelga, entre ellas la del día 22 de mayo que será a nivel estatal. Consulta aquí las medidas que han tomado contra la enseñanza pública.


 
Proves d'accés a cicles formatius

RESOLUCIÓ de 3 d'abril de 2012, de la Direcció General Formació i Qualificació Professional, per la qual es convoquen les proves d'accés als cicles formatius de Formació Professional. Pots consultar la informació al següent enllaç. El plaç és fins el 11 de maig.


 
Convocatòria Concurs de disseny

Concurs de disseny organitzat per l'Ajuntament de Biar. Crea el logo de la regidoria de joventut i el logo de la regidoria d'esports. Consulta les bases a www.biar.es


 
Avís ajudes llibres

AVÍS PER A L'ALUMNAT QUE VULGA DEMANAR AJUDES PER A L'ADQUISICIÓ DE LLIBRES PER A L'ESO A LA CONVOCATÒRIA 2012/13.

Leer más

 
Horari Pasqua

L'IES estarà obert dimarts 10 i dimecres 11 de 09:00 a 13:00 hores


 
Olimpiada Geológica

El sábado 24 de marzo tuvo lugar la 3ª Olimpiada Española de Geología en el Palacio de la Magdalena de Santander. Previamente, el 3 de Febrero de 2012, se realizó la fase Provincial de la Olimpiada de Geología en el Campus Universitario de San Vicente (ALICANTE). Cuatro alumnos y alumnas de 1ºde Bachillerato del IES de Biar (Teresa Galvañ Galvañ, Leticia Hernández Callado, Joan Egea Belda e Iván Guill Valdés) participaron en esta fase qudando clasificados/as en 2º, 4º, 6º y 9º lugar (de 60 participantes de toda la Provincia). Los cuatro primeros alumnos/as de cada provincia han participado en la Olimpiada nacional, por lo que el equipo que ha representado a la provincia de Alicante ha contado con dos alumnas nuestras: Teresa Galvañ y Leticia Hernández. La Olimpiada Nacional ha transcurrido en el Palacio de la Magdalena de Santander.

Leer más

 
Concurs de la Societat d'Educació Matemàtica

L'alumna Gloria Roviara de 2n ESO B, ha sigut guanyadora del concurs organitzat per la Societat d'Educació Matemàtica. El concurs es basa en la resolució de problemes proposats per a cada dia en un calendari matemàtic.

Al mes de novembre l'alumna va presentar la seua solució d'alguns problemes i ha sigut guanyadora en l'apartat 'La solució més enginyosa'.

 

Enhorabona!


 
Proves per a majors de 20 anys

S'ha obert el termini per solicitar les proves per a persones majors de vint anys per a l'obtenció directa del títol de Batxillerat.

El plaç d'inscripció és de 15 dies hàbils  a partir del dia següent a la publicació de la convocatòria en el DOCV nº 6700, de 26/01/12.

Fes clic ací per a més informació .


 
Primer certamen de investigación y ensayo

Con motivo de la conmemoración del décimo aniversario del IES Biar, se convoca el primer certamen de investigación y ensayo.
Para acceder a las bases pincha aquí.

¡Anímate y participa!


 
El IES colabora con Intermón Oxfam

Este curso, desde el  día doce, hasta el veintidós de diciembre,  se presentó en el vestíbulo del centro un pequeño puesto de venta de artículos  que respetan el Comercio Justo.


Oxfam es una Organización no Gubernamental que trabaja desde hace años en comercializar productos de países subdesarrollados: café, azúcar de caña integral, cacao, cereales para el desayuno, diferentes tipos de té etc. Estos artículos, tanto de alimentación como artesanía, son impulsados  y comercializados por esta ONG para que  agricultores y artesanos cobren un precio justo por sus mercancías evitando la especulación de intermediarios. Es una forma solidaria de colaborar con países que se  encuentran en situación precaria de desarrollo y subsistencia.

Nuestro centro lleva colaborando varios años  con esta labor en la que alumnos y profesores  aprovechan sus compras y detalles  prenavideños . El dinero recaudado ha sido de 494,80 €   y  se entregó  a  Oxfam para que siga colaborando. 
Mesures de protesta

El professorat de l'IES Biar participarà dimecres 25 de gener en una concentració com a mesura de protesta contra les retallades aprovades per Conselleria.

L'eixida serà des de l'institut a les 14:00 h. cap a la Plaça del Convent on ens juntarem amb els companys / companyes del C.P. Nostra Senyora de Gràcia a les 14:30 h. Des d'allí pujarem caminant tots junts fins la porta del col·legi.

Convidem a tots aquells, que vulguen donar el seu suport, a participar en l'acte.

Gràcies per la seua col·laboració.

Comunitat educativa IES Biar


 
Concurso de microrrelatos

En el instituto se ha organizado el I Concurso de Microrrelatos donde puedes participar escribiendo un microrrelato, éste debe ser una obra original e inédita.

Accede aquí para consultar las bases del concurso.

 ¡Anímate y participa!


 
Concurs "La foto misteriosa"

 Participa en el concurs de "La foto misteriosa".

Consisteix en esbrinar el nom de l'au que apareix en la fotografia exposada mensualment.

Si estas interessat / interessada en participar, consulta aquesta informació respecte al concurs.


 
Informació general

En les següents pàgines web poden consultar diferent informació relacionada amb la formació i la educació.

Esperem que siga del seu interés.


 
Informació inici de curs

Des d'ací es pot accedir al butlletí informatiu del curs 2011 - 2012 on hi ha informació general de l'IES de Biar.

Amb aquest butlletí volem donar a tots una informació general i facilitar les vies per poder establir una comunicació més fluïda i senzilla.


 
Licitació del servici bar - cafeteria de l'IES Biar

Al DOCV de dia 26/09/2011 s’ha publicat l’anunci per a la licitació del servici bar-cafeteria de l’IES de Biar.

A la pàgina www.contratacion.gva.es poden obtindre’s tots els documents necessaris per a dita licitació.

El plaç de presentació d’ofertes finalitza el dimarts 11/10/2011 a les 14:00h.

 


 
Comencem!!

Benvinguts al centre de nou. Comencem el 2011 - 2012 i de segur que serà un bon curs.

A més a més aquest curs escolar celebrem el desé aniversari del centre.

 


 
Errades en alguns codis ISBN de llibres de text

S'ha comprovat que hi ha errades en alguns codis ISBN dels llibres de text corresponents al curs 2011 - 2012.

Aquestes errades en els codis es corresponen concretament a llibres de 1r d'ESO i de 3r d'ESO:

1r ESO

 • llibre de Ciències de la Naturalesa (PEV I PIP)
 • libre de Matemàtiques PIP
 • libres d’Educació Plàstica (Volums 1 i 2) PEV i PIP

3r ESO

 • llibre de Matemàtiques PEV i PIP
 • llibre de Tecnología  PEV

Consulta el llistat actualitzat de llibres de text de l'ESO.


 
Llibres de text

Llistat dels llibres de text pel proper curs escolar 2011 - 2012:

Consulta les següents observacions respecte als llibres de text.


 
PRUEBAS DE EVALUACIÓN DIAGNÓSTICA


Nuestro IES se complace en informar de los excelentes resultados obtenidos por nuestro IES en las Pruebas de Evaluación Diagnóstica realizadas por la Conselleria d´Educació, en las que nuestro centro ha obtenido la posición 57ª de los 658 centros evaluados (públicos, privados y concertados). Quisiéramos del mismo modo trasladar a toda la comunidad educativa las felicitaciones que nos han hecho llegar desde otros centros, desde el Cefire y la Inspección Educativa. Además, y como puede contemplarse en la gráfica adjunta, en todos los apartados los resultados de nuestros/as alumnos/as han estado por encima de la media de la Comunidad Valenciana, lo que nos anima a seguir nuestra línea de trabajo y a intentar mejorarla en el futuro.


 
Agraïment a la cooperativa elèctrica de Biar

De part de tot l'equip educatiu volem mostrar el nostre agraïment a la cooperativa elèctrica de Biar pels esforços realitzats per a dotar al centre de noves tecnologies.

La instal·lació en cada una de les aules del centre de projectors i pantalles suposa un gran avantatge per l'alumnat i el professorat. Gràcies a aquesta dotació es podran realitzar classes més dinàmiques, participatives i enriquidores, ja que ens permetrà fer ús de medis audiovisuals. Aquestos medis obrin una nova via d'aprenentatge.

 

Gràcies per la vostra col·laboració.